Give me everything

Tiilbaka till skolan, tröttast någonsin. Fick hem ett linne i alla fall. Lite happy..

Red en sväng med Eddie och mamma , fast vi skiljdes åt efter ett tag.. hehehe , gick inte så bra att rida tillsammans när Eddie var på tårna. Kalle fick ett litet "stretchpass" på banan också.

Har inte haft ork att rida Eddie pga att han har varit så dryg.. trotsig och allmänt.. dryg! SKötte sig som en ängel idag, en riktig pärla, så det blir att rida ner till klubben på fredag och trimma dressyr/markarbete.


Upp upp å iväg

Kilar iväg till Arlanda en liten sväng!

Humla

Vaknade halv sju av ett en jävla humla flög in i rummet. Jag som hade hoppats på att få liiite sömn sista lovdagen i alla fall. Ska ju trotsa allt åka fram och tillbaka till Arlanda idag..

Är pigg som en lärka så ska väl hoppa upp ur sängen och försöka få i mig nått att äta sen börja klä på mig lite kläder. Blir inge stall idag pga att vi lämnar Madde. Blir hårdkörning imorgon. Eller ja.. blir väl nån skritt-tur med mamma i skogen.. hehe...



Upp och hoppa..

Beauty

Snodde några bilder från Lina´s blogg: Lina Wallin

Håller med henne där att vissa ser faktiskt bättre ut efter operationen, medans vissa ser ut som risiga råttor.



Megan Fox tex blev finare efter operationen.

medans.........

Halvsommar

Tänk den här underbaaara söta klänningen i sommar. Bruna ben och några söta shoooes.

Ätstörningar

Tänk om jag har fått ätstörningar? Jag äter nästan aldrig längre. Jag är sällan hungrig, säger typ"jag äter sen". Också glömmer jag bort det. Sover knappt heller. Nej fy ..


Åker upp och får massage vid 1-tiden. Rider Pinnen därefter, sedan umgås lite med Paula och färgar hennes hår.

Sista sovdagen på lovet. Eller ja.. "sov"

Ont i rumpestumpen

Har suttit still alldeles för länge nu. Min rumpa och rygg säger ifrån.. Väntar bara på bilderna från My sen hopp i säng!


"onsdagsmyskäket"

Världens bästa middag!

what are words

Åkte upp till stallet igår och red Oswald med Fella och Lina. Tränade lite hoppning med Osy, gick hyffsat bra! Sedan blev det lite bus i skogen också.
Kikade lite på Linas hopplektion i Hofors också på kvällen, duktig hon!
Stannade även i tattiga Hofors och köpte lite godis och jordgubbar!! Tro´t eller ej. Blev filmmys på kvällen. Eller ja.. vi somnade efter en halvtimma.

Idag stängslade vi också på gården samt longerade Savannah. Superfina flickan.

Tränade markarbete med Kalle på klubben. Kunde ha gått bättre. Dressyrfronten var han som en klocka men bakbenen hängde inte riktigt med på hindren. Men han var duktig som försökte plutten.

Ont

Mina fötter gör ont.. har typ haft skor på mig hela dagen. Ska snart iväg igen och möta upp tjejerna för att sedan åka vidare till cissi. Paaaiin..

Ponnyakuten.

looooov nu! snart. Inge mer skola i alla fal.. Bara praktik och horse festival kvar ! Sen så!
Blir ett sånt här tråkigt inlägg. Inget viktigt att skriva. Ska försöka hoppa med Kalle på lördag. Får se hur det går.. inte hoppas på för mycket..

blåbärshoppning

Gjorde en deal med Karin att vi skulle vara med på blåbärshoppningen på stork på lovet med OC och Kalle.
En liten rolig grej och bra miljöträning för dem båda.. tills idén sprack.. har ingen skjuts dit.. mamma är borta i piteå med bilen och den andra är trasig.. pappa jobbar , david jobbar.. kaos.. har varit sur hela kvällen nu så det kommer väl fortsätta så här.


sovmorgon i alla fall. bra det då.

Min vackra

Världens bästa. Världens vackraste. Världens finaste. Världens underbaraste. Min värld.

VÄRLDENS BÄSTA

Red som sagt till ridhuset och trimmade lite dressyr. FYFAN vad bra det gick, skit duktig var han. Stolt, rörd och super glad!

Fick även en liten "privat lektion" för Lotta. Gick så sjukt bra.. Tack till My som följde med och hjälpte till!


Är helt slut nu, ligger i sängen och halvsover. Väntar på hämtmat, laddar ner några filmer. FYFAN VILKEN BRA DAG.

Dressyrtrim

Ska snart åka tillbaka till stallet för att trimma dressyr i ridhuset med Kalle. Hoppas han sköter sig!

Gävle travet

Hittills har Kalle skött sig förvånansvärt bra. Han tar galoppskänkeln/fattningen bra. Nu är det bara att jobba ihop honom. Går ner med honom till ridhuset på lördag så han får kika runt lite. Sedan är det bara att köra.

Blir Gävle travet imorgon. Ska bli roligt att komma tillbaka dit! Samt hamna bakom vagnen igen. Var länge sedan nu.

ååh långtrååkigt värre.

Högbo Ridklubbis

Åker till klubben med mammyyyyyyy!

Hörs sen

ADORE YOU

Fyyyyysatan. Har aldrig haft den här känslan förr. Mitt hjärta bara skriker efter sommar. Sommarkvällar på hästryggen och folk som står närmast. Åka till stranden och hoppa i vattnet. Bo hos Lina i Årsunda och ha myskvällar varje dag. Är det bara jag eller?? Nej jag vet att ALLA vill ha sommar. Den som inte vill kan ju gå och hänga sig eller flytta till Island eller något liknande.

Echo

Har inte orkat bloggat på ett vääldigt låångt tag.


Red Kalle i fredags, och det gick betydligt bättre då än igår. Han var odräglig igår, stark som satan och vägrade lyssna. Hoppade ett litet skutt i skogen som gjorde honom lite gladare. Red även Eddie före. Han trotsade mer än vad han brukar, cirka 3 gånger i början. Sedan skötte han sig bra resten av ridturen.

Söndag idag, betyder .... veckans tråkigaste dag. sommar tack
RSS 2.0