sjukt, sjukt trött på sjukhuset

har varit hemma från sjukhuset en stund nu. Ni som inte vet så var jag med om en ridolycka i söndags, om jag minns rätt. Slutade med att jag slog huvudet i ett träd och tuppade av. När vi kom in till sjukhuset så trodde de bara att jag hade hjärnskakning, men sedan så sa de i uppsala att ledbandet i nacken var av och att nack-kotan var bruten. Låg kvar där i två nätter och fick sova med en stenhård krage. Tillslut så blev det bra, det blev bara en rejäl hjärnskakning och de sa att det var tur att jag hade hjälm på mig. En annan sak i nacken sa de också att det hade jag blivit född med som 1 % av sveriges befolkning föds med. MITT I PRICK.......  Mår hyfsat bra nu och ska bara vila och vänta tills Marcus kommer ikväll och sover med mig efter som jag inte har sovit ensam på 4 dagar nu så skulle kännas lite ensamt... på med kragen !
den jag saknar mest ♥

trötta flickor med negerbollar

Blev en mysig kväll i järbo igår. Fick dock ingen sömn pga att någon viss person låg och snarkade. Eller TVÅ personer om jag säger så.

Sitter hos Lina nu, båda två vid köksbordet med varsin dator.. slitna tjejer och trötta flickor! Vet inte vad vi ska hitta på , tänkte kanske ta en ridtur och mysa ner oss framför en film eller något ?

sjuk i en vecka

har legat sjuk i en hel vecka nu, förändringarna har sett ut ungefär såhär;

  • feber, men ingen hosta, ont i halsen
  • ingen feber, hostar , ont i halsen
  • feber, inte ont i halsen men hostar
  • feber, hostar,ont i halsen, ont i öronen

Och särskilt på midsommarafton!

Red Kalle till ridhuset igår, kunde ha gått bättre. I det varvet som det är lättast för honom att fatta galopp ( fast det alltid blir förvänd) gick det inte alls att fatta ... men i andra gick det bättre. På vägen hem var han så sjuuuukt fin! Aldrig varit med om nå liknande. Kunde trava i form utan att huvudet åkte och och streta emot. Red till och med med lodrät hand till och träna inför dressyren den 17. Kunde göra tempoväxlingar och allt. Bästa hästen. Blir kanske att träna lite utomhus numera, gick dock inte igår eftersom det hade regnat så mycket under dagen , även fast det la sig när jag skulle rida.

Imorgon åker jag ut till Årsunda och spenderar lite tid med världens bästa tjej. Får se vad vi hittar på för tok.. Förmodligen ska är vi ute och springer , styrketränar osv...      eller så ligger vi bara inne och käkar godis och flottar oss.

Första gången jag skulle rida ut på Kalle.



Inte en sån jätte stor förändring men, lite va...?

BESTÄLLT

DEN TRÅKIGASTE STUNDEN I LIVET

Har absolut ingen fundering på vad jag kan göra just nu.. så därför tänkte jag bara slänga upp lite bilder på allt i allo.. syftet är väl för att ni ska ha något att skratta åt !


manda-snygg på örebrocupen

på ridlägret förr förra sommaren. eller va det förra sommaren myketyke? haha dör

TILL DIG FRÅN GÄDDAN, MYKE

Gäddan springer runt och skriker efter dig Myke. Dog när han höll på , armarna är ur led..

VALBO

Var som sagt i valbo igår. Fick hem lite grejer, orkar dock inte knäppa kort .. Blev två bikinisar, byxdress, myggspray till pållarna och ett svett/flugtäcke och en mascara.

Ligger FORTFARANDE i sängen och orkar inte resa mig men jag är väl tvungen..



Hittar du nå kallingar älskling ? ;)

REGN

åååh vad jag verkligen älskar regn. Så jäkla mysigt, bortsett från åskan.

Ligger just för tillfället i sängen fortfarande , ska snart kliva upp och käka frulle. Kommer förmodligen hitta på något med Madde idag innan jag åker till stallet men vet inte vad än.

Blir ett riktigt "jobbgöra" idag. Blev tillfrågad om jag ville rida in en av unghästarna. Så två ska ridas och en ska förberedas inför tillridning. Visar sig när jag kommer hem ikväll/natt...
gullgäddan


HATAR BLOGLOVIN

... för att det är aldrig någon som skriver när jag inte kan sova !!  damn you life.

Har precis sprungit ned och hämta en macka , får hoppas på att det hjälper min sömnbrist. Ligger och stirrar i taket i väntan på att 2 ½ men ska ladda klart.

Är tvungen att skryta lite om Kalle idag. OBS, kan bli lång text.

Började på banan, hade inspänningstyglar för att han är lite jobbig med huvudet och blir stark, dock så hjälpte det honom jättemycket i nacken i högervarvet. Hoppas "stelheten" släpper snart. Red sedan två varv på travbanan. Där gick han som en klocka, trots att han är ganska stark så gick han i en riktig "jobb-galopp" samlad och fin. Behöver bara slipas... får hjälp av My på tisdag med hoppningen/markarbetet.

För länge sedan

Har haft kass uppdatering. Finns inte så mycket att skriva om.

Äntligen sommarlov i alla fall. Hade en trevlig kväll med brudarna i fredags och firade Marcus student.
Har dock inga bilder från fredags hos Paula.

Favorit dagen idag, söndag.... åker upp till stallet mot kvällningen OM åskan försvinner.. här har vi en som verkligen är livrädd för åskan.

"alltså, jag måste kissa"

sitter just nu på mitt stekheta rum .. Lina rotar lite i garderoben och jag dör av värmeslag.
RSS 2.0