tisdag 21:29

jobbig dag.. cyklade somsagt med My till Högbo. Hämtade papper och cyklade vidare. Och när man väl har hämtat hästen så har han tappat en framsko.Inte förvånad över att allt dåligt händer mig.Påvägen tillbaka från hagen hade vi ju lite skojskoj.Eller ja , My bjöd på sig själv medans jag bara gick och gapskrattade.Nu blir det en lång skön sömn - hoppas jag på , allt händer ju mig..


nya schabraket..! mums

snyggmy och eddie

Handle me

Slänger in ett inllägg innan jag och My ska cykla upp till stallet. Duktiga vi.. Tar en tur med Eddie och håller tummarna för att han sköter sig , annars kan en viss Hanna bli arg.Kommer förmodligen hem sent. Cyklar först till praktiska för att hämta några papper som My ska fylla i för att börja i min klass!! Uunderbart



slänger på mig myskläderna och cyklar mot högbo

Måndag 19:11

Denna dag började med att jag vaknade halv 7. Men inte utav att väckarklockan ringde. ör telefonen hade åkt i golvet medans jag sov så den hade lagt av och låg längst under sängen.Underbart. Fick skjuts in till Gävle och åkte sedan brynäsbuss till Strömsholm.Gick på en rundtur , sen en informationsstund. Kollade när några red sen så for vi hem.Kom hem vid halv 5. Mitt tåg gick 17:20 , så det var bara att vänta. Hemma nu , tröttaste människan.





Söndag 19:10

Dagen började med att  jag vaknade att väckarklockan ringde klockan 7.Dax att åka till stallet..
Hämtade upp My och jag tror hon var lika trött och sur som jag.Fast under dagen blev det mycket skratt.
Ledde turen medans Nanna körde längts fram , gick brabra. My och jag är ett superteam! För tillfället har jag nyss skrivit klart min novell. Väntar på att My ska logga in så man har något att skratta åt. Får desutom hålla tummarna att hon börjar i min klass , helt klart! Får se vad kvällen bjuder på. Somsagt så är det Strömsholm som gäller för mig del imorgon. Slänger in ett inlägg efter att jag har kommit hem imorgon kväll!

So long


karamellkungen!

Blev en tidig men härlig ridtur today med My.Imorgon blir det också en tidig men jag kan inte säga härlig än.. Hjälper Nanna med en tur med nybörjare.Vi får se hur det slutar.Just nu sitter jag och skriver på novellen vi ska lämna in på onsdag. Lika bra att ha den klar.. Blir väl att se någon rulle och käka lite candy. Myskväll helt enkelt.



so long



HH1

Idag har det varit en trött och ganska seg dag. Tog kvart i 8 bussen till Gävle så var något trött.
Började med PBL och sedan slutade vi vid halv 11.Åkte hem vid 12-tiden och träffade Moa på tåget. Som jag inte har träffat på hur länge som helst! Hur härligt som helst att prata med den skönheten igen!
Sitter nu här hemma i soffan med datorn i knät och väntar på att mamma ska sluta så åker vi in en sväng till valbo för att köpa väst tills nästa vecka eftersom vi måste ha det när vi rider.
Imorgon blir det en sväng med Kalleballe och My. Får hoppas på bra väder , dvs regn och lite blåst.
Får se vad kvällen bjuder på.
Nästa vecka blir det strömsholm med hh1 och hh2. Härligt härligt..

trött trött trötttt...

Som ni ser har My fixat min blogg igen , helt kanonunderbart! Ett stort tack till dig! Fick skjuts till skolan av David igen..SKrev nå brev om oss själv sedan åkte vi till Lervik.Buss hem med Sara. Gick till mammas jobb , fick o´boy.. Vill bara påpeka att o´boy på Sandvik är ruskigt gott! (Rekomenderas). Bytte lite kläder sen direkt till resecentrum igen. Åkte till valbo en sväng med några skönheter.Känns som att jag har åkt buss hela dagen!! Nu blir det bara en lugn kväll och tidigt i säng!

skit , rent ut sagt

Fick skjuts av David in till Gävle. Första skoldagen var inte alls som jag hade förväntat mig. Visst så lät det bra men färväntade mig mer. Imorgon åker jag tåg in med min gamle käre vän Sara. Helt underbart! Hoppas hoppas på att dagen blir med lyckad imorgon och att dagen går snabbt som satan i gatan så jag kan åka till min favorithäst!
Och snart åker Madde tillbaka till Piteå , Kalle har slutat lyda mig och nä.. det här känns inte alls bra.



Pringles

Hejhej på er. Kom precis hem från Gävle. Åkte iväg och kikade på skolan eftersom jag börjar imorgon och hade ingen aning om vart den låg. Vore ju bra och veta tycker man.. Före det så var vi en sväng till Årsunda igen och kika på David. Och för tillfället för jag dötrött.. Funderar på att äta något bra och nyttigt för en gångs skull och sedan gå och lägga mig.

Korta inlägg nu för tiden , men det skiter man väl i..


säng i bilen

Vaknade halv 6 imorse , skulle följa med till årsunda md David och Madde. For iväg vid 7-tiden. Vet ej när vi kom fram men när vi väl kom fram så somnade både jag och Madde i bilen. Hur skönt som helst.. Lång dag idag , kom nyss hem och ska väl ta en dusch och byta kläder sen blir det kanske film med några skönheter!


Nyttig frukost

Vaknade klockan 11 då väckarklockan ringde. Passade på att smsa My om hon var vaken.
Mamma kom hem med donken , (bästa frukosten någonsin).
Nu ska jag bara slänga på mig lite kläder så möter jag upp My vid resecentrum för att hämta mitt busskort.


"vår turdag idag"

Gokväll , slänger in ett inlägg sådär på kvällskvisten. Hade ett underbart ridpass med Eddiepeddie.
Blev hämtad av syster Madelene.Fika lite hemma osv.Vidare till Hedåsen en liten sväng med Madde och David.
Imorgon blir det att följa med David till "bilvärlden" och besikta bilen.

Nattinatti

hittade en gurka i Davids bil!

vackra dansösen Madelene

dagen börjar med..

.. städning. Gick upp klockan 10 och hoppade in i duschen. Började städa båda rummen och nu är det äntligen klart!!
Nu väntar ett ridpass på Eddie sen lite partyparty för mamma.


nystädat rum

livet leker

jag tror det regnar.

Det har regnat hela dagen. Vad gör man då? Jo man ringer till mamma så får hon skjutsa en till donken , och där väntar 3 filurer. Jag tror vi satt på donken i minst 2 timmar jag erik sara och jossan. Hade ingen stor lust gå ut i det här regnvädret. Tillslut var man tvungen , annars kan man ju lika gärna bosätta sig där. Hamna hemma hos Erik dyngsur. Blev lite dator medans Jossan försökte lära sig facebook på x-box ..? och Erik slängde sig direkt i sängen.
Klockan blev drygt halv 8 innan jag och Jossan gav oss ut i regnet igen. Blir att följa med David på tävling hela helgen , får se hur det går. Skönt att vara upptagen sista dagarna på sommarlovet innan skolan börjar igen..

Ibland har man sina roliga stunder på söderskolan.


Cloetta PLOPP

Vaknade klockan 7 idag.Vad är det med mig och min sömn ? Det var ju lika bra att gå upp..
Lite sliten efter att ha hjälpt my med hennes lilla ponny. Dom senaste dagarna har jag bara suttit inne och längtat efter hösten.Jag hatar verkligen värmen..! Nu väntar jag bara på att sara ska vakna upp ! och det kan ju ta all tid i världen..
Har bott hos David nu några dagar hit och dit. Och idag blir det att åka till Arlanda för att hämta mormor.. (yes)
Medans jag väntar borde jag göra en " att göra lista " , kan ju behövas nu tills skolan börjar.

pizza och kebab hos David.
vackra lilla hålldammen
My´s lilla ponny

höst??

Kommer det vara såhär kallt nu tills den "riktiga" hösten kommer ? Isåfall blir jag överlycklig! Jag hatar värmen..
Nu har jag inte bloggat på hur länge som helst. Har inte orkat, har inte haft tid osv.. Men nu slänger jag in ett kort/tråkigt inlägg. Tog en ridtur med My idag. Härligt , eftersom Kalle jämt är på tävlingshumör. Blev ju ännu roligare att tävla mot Gandur eftersom att Kalle redan vet att han kommer vinna! Så när vi har sprungit i "mål" så får vi såklart vänta nästan 30 mintuer tills man ser en liten skymt av My och Gandur ;)..
Kalle börjar gå ned lite i vikt nu så nu ser han normal ut igen i allafall!
Och Eddie har fått sig lite skor så nu ska den kulan bort också.

Får se när nästa inlägg kommer!

är han inte för snygg??

borta bra men hemma... vettefan.

kom hem idag från "andra hemmet" i järbo. Visst är det skönt i vissa lägen att bo där uppe , tur man har telefon och en My som roar en.Har faktiskt inte hänt så mycket under dom här veckorna.Bär av till stockholm imorgon i 3 dagar. Kanonhärligt.. Får se vad dagarna har att bjuda på. Kommer väl få hemlängtan som vanligt.Just nu är klockan 03.04. Jag är inte ett dugg trött , smsar med My och jag har så ont i magen av skratt och tårarna sprutar. Skulle inte förvåna mig om grannarna kommer och plingar på snart.Får väl ta och lägga ifrån mig telefonen och börja packa inför imorgon.

RSS 2.0