"bädda min säng, för jag är pedofil"

.. tyckte jag nyss att Marcus sa. Fick ett litet skrattanfall där. Har varit en ganska bra dag till en väldigt bra dag idag. Började med hoppningen på lervik, gick bra bra! Åkte till donken med Marcus när jag kom hem , åkte sedan till valbo för att köpa ett regntäcke till Kalle.
Sitter nu här i kungsgården, han spelar Wii och jag ska snart joina och spöa pedofilskiten ut honom.
Ska hoppa i säng tidigt idag så jag orkar med sista dagen innan lov! Jag , Marcus och David åker till Piteå och mamma till England och jobbar. Buhuhu...

Go ponniiii

18:de

Står just nu i fiske affären på stan. Blev sugen på att börja leka med lite firrar. Eller? Nej. Marcus som ska köpa 40 spön.

Nyss varit i stallet, gick kanske hur bra som helst med Eddie. Lyssnade underbart bra. Det där med bomull och huva gör susens det! Kalle var däremot väldigt på. Gick en promenad med honom och Marcus. Blåste lite osv så det var väl anledningen ..

Blir att gå in på hemma kväll nu och leta på film och gooodis. Firar 9 månader idag så man lär väl gotta till sig EXTRA än vanligtvis...

SKOLTRÖTT

vill hem och sova. Hinner inte med allt.
  • plugga
  • rida
  • få ner två bongotrummor i vikt ( eddie och kalle)
  • alla hjärtans dag
  • städa rummet
  • hinna med livet
  • LOV

Sko-galen

Tjenis penis alla där.
Kom precis tillbaka hem till Marcus från hans kusin som kommit hem från USA. Hon hade köpt förjäkligt mycket skor!! Och helt plötsligt blev jag också sko-galen efter att jag hade provat några stycken. (Tar väl efter syrran).
Och som vanligt så sitter Marcus och kollar på fotboll. Förstår inte vitsen, united är så jäkla klappkassa i vilket fall som helst.
Ska kolla klart på denna skit , sedan hem till värmen aka sandviken och umgås med David.
Får hoppas på mindre kyla och mer värme i veckan så man kan trimma hästarna lite kanske.Fiiiinaste svartskallen ♥

Strömavbrott

om jag säger så, så hoppas jag alla förstår att jag menar .. KUNGSGÅRDEN!!!
äntligen fått tillbaka strömmen, men kallt är det fortfarande! Ska egentligen inte yttra mig eftersom syster har 23-28 minus där uppe i pitebo.
Väntar på att FIFA nörden ska bli klar så vi kan åka och bestäälla lite gokäk! Mysfredag, äntligen!! Längtar alltid efter helger, trots att alla passerar förbi alldeles för fort.
Imorgon blir det ett jobbigt pass fö Eddans del, om vädret tillåter. Blir att köpa huva till honom så fort jag lurar mamma eller Marcus till valbo. Han får inte frysa om sina stackars öron... nej lol.. han är känslig mot allt som rör sig, så ligger det till. Kalle är dock en viking/hingst/gladiator/aligator osv osv..
Kände för att dra en liten vits där.. känner attjag blir lite jobbig nu så nu blir det att peta i näsan och kasta kråkorna på Marcus  Trots att du är riktigt jobbig ibland, stor,klumpig, nervös, korkad.. så har du ett hjärta av guld och är så gudomligt vacker. Älskade hjärtegull, du är värd allt fint ♥
RSS 2.0