Länge sedan.. igen

Har bott i stugan några veckor nu, därför så dålig uppdatering. Har inte så mycket att uppdatera heller. Marcus och jag har typ bott tillsammans under sommaren, underbart faktiskt! Glida ut med båten när det är klarblankt och solnedgång eller bara sola. Vi har till och med tagit en ridtur tillsammans. Han på gammelFuni och jag på Eddiepeddie. Modig han!.

Denna dag har jag bara spenderat tid åt två saker, Marcus och packning eftersom jag åker till Turkiet imorgon. Satan i gatan vad jag kommer sakna den plutten. Och de andra två fyrbenta pluttarna.

BRÅK

Det värsta jag vet är när man måste säga till Kalle på skarpen. Vi båda blir arga och griniga när det inte går bra och vi slutar som ovänner resten av vägen/passet osv.

Igår så gick det fram och tillbaka. Ibland skötte han sig och ibland så bara tar han bettet och drar. Och han med hans jäkla hingstnacke med världens puckelmuskel så är det inte lätt att fånga upp/ ta tillbaka /bromsa och till och med halv"halta". Hatar motgång , särskilt med Kalle som jag har jobbat med så länge nu. Kollade dock på filmerna när jag kom hem och då såg man hur duktig han verkligen var, det kan ju kännas en sak men se helt annorlunda ut. Skulle verkligen behöva någon som kan och kan hjälpa mig , peppa både mig och Kalle så inte båda självförtroenden sjunker till 0,00.

CHARLES OWEN

Har sovit .. rent ut sagt SKIT de här senaste dagarna. En viss person har
  1. snarkat
  2. vridit och vänt sig 1000 gånger
  3. rivit upp hela lakanet
Så det var skönt att få sova ut igen!
Dagen är tänkt så att jag åker upp till stallet efter My har slutat jobbat så åker vi och tränar i ridhuset.. har lite press på mig nu.

Väntar dessutom på att Melinda ska höra av sig OCH Kristen så vi kan beställa hjälmarna.

RSS 2.0