sommaren med jossan

tjenamors. den här helgen har man befunnit sig i järbo med jossan. började med att vi hämta upp henne vid kiosken. åkte sedan till freddes stuga där vi .. dom kollade på film medans jag sov. men innan dom kom så fick vi sitta på hans bro och vänta i 1,5 timme. slocknade nästan på en gång när vi kom tillbaka. vaknade av att jossans telefon vibrerade. satt ute hela dagen i det härliga vädret. tvättade båda bilarna och klippte gräset. - jagvet , jag är duktig! gick också ned och badade. iskallt må jag säga. lira kubb med jossan och pappa. ibland kan det vara härligt i järbo också! nu måste jag fortsätta att plugga till matteprovet imorgon och dressyrprogram. hare tjingeling.

din dag idag

hej hej hejjjj. vaknade vid halv tio today för att åka upp till stallet.bada med kalle my och sota.med mycket tålamod så gick dom . och kalle , gick självklart i längts, kungen min.åkte upp till högbo bruk för att lämna en sele.sedan vidare till stugan i järbo. grillade och la mig i solstolen och somna. görhärligt! åkte hem och mötte jossan och dennis, oc fortsatte mot ica för att köpa pizzadeg. men det gick ju som det gick. dennis är kung på att inte göra pizza. slutade med hämtpizza. satt där hos marie och lira lite gh.vid elva-tiden åkte cykla jag jossan och cissi vidare till vindskyddet vid sjukhuset för att fira sara som fyller 16 år idag! satt där och hade det trevligt med ida jennhy och jossan desutom. och nu har jag hamnat framför den här trökiga saken. ska snart ta och sova så man orkar upp imorgon.
natti

take on me

hejhejhallåjsan.är det bara jag som hatar åska?jag kan säga att jag är livrädd för åska.när det skakar i hela huset så det känns som att det ska rasa.precis så blev det idag, la mig i soffan och försökte somna eftersom jag också får så fruktansvärt ont i huvudet när det blir dåligt väder.sen kom mor hem med kycklingsallad , gudomligt gott.lördag blir det rida till stranden , hoppas på underbart vacker väder. sen blir det att fira sara! resten av helgen så vet jag inte vad som händer.det blir som det blir.nu ska jag ta fram biologiboken och lära mig något.


Oh this has gotta be the good life

hejhejhallå.ännu ett tråkigt kort inlägg.dagen har bestått av plugg städning och häst.lite senare på kvällen så tog ja och mami en promenad uppe i stallet.hoppas på att denna vecka kommer att gå snabbt.så det blir sommarlov nuu.nästa helg så siktar vi på att det blir bad med the horses.hoppas då också på att vädret ska bli kanoners.
nej nu har jag inget att komma med.
kysssommar..jatack
börjar bra men slutar dåligt..

No change, I can't change

hallå.sslänger in ett snabbt och tråkigt inlägg lite sisådär.spenderat några dagar hos lina . va till lager igår. hitta inte alls mycket.värdelöst.ridit osv.Idag = lördag , så stack ja o my ut en sväng med kalle oh sota , duschade kalle när vi kom tillbaka och sen fick ja gåå upp till sommarhagen med alla hästar.superduperjobbigt..men nu är ju dom nöjda och glada iallafall. nej nu ska ja ned och käka , får se vad som händer sen. antingen sova eller tv. eller både och?
tjing

I’m losing control right now and I feel its right, I like, I like

vet inte vart jag skall börja.Skolan rullade på  , maskerad..härligt. jag och erik vandrade till ica och skulle köpa sallad och cola , när jag vid samma tidpunkt stod i kassan och kom på att jag hade glömt pengarna hemma.. gaah!vid halv fem hämtade vi mysan och fortsatte upp mot stallet.red en sväng på åsen lite sisådär småvilt somvanligt.imorgon blir det upp och ta en promenad med eddie.likaså på lördag och måndag maybe?får se vad mina ben har att bjuda på.på fredag blir det lager 157 med pinglan , lina.får se vad som händer efter det - kan ju hända precis vad som helst!försöker nu och komma på en bra film jag kan ladda ned..går ju allt annat än bra.
nej nu ska jag kanske ta och göra något... vettigt?hörs kyss.

across the world

Tjingeling.
Visstja, jag har en blogg också.
Har aldrig något spännande att skriva så jag tycker det är ovärt att slösa energi på att sätta sig och skriva något.... ointressant.
Iallafall..Var ledig i fredags så åkte ut till årsunda på torsdagen efter skolan med lina.
Lördag morgon så gick vi upp tidigt tidigt för att stänglsa. Jobbigt, besvärligt och det blåste..
Åkte sedan upp till kallekulan och strimma. Red en långis med my och kalle först. Tog en "liten" galopp-tävling ,och måste jag ens skriva vem som vann?
loooser-my..!
Kom hem vid halv fyra och somnade. vet inte när jag vaknade men vid halv 8-tiden så stack jag ut med jossan simon viktor och erik.
Satt och kikade på television tills klockan blev elva ungefär , då vi gick vidare till donken.
Gick hem vid cirka ett , väntade med jossan och erik på dennis - (som aldrig kom) fröös till döds.
Somande inte förns typ 4 på morgonen..
Sitter nu här och ska ta tag i städningen. Förstår inte hur jag kan stöka till det så värst.
Läängtar så fruktansvärt tills nästa tisdag , då jag får rida puddingen !

Ciao.

såkallad pudding..


all you need is my uhn tiss

Hoppla.
Har inte bloggat på ett tag nu för att... (?) jag inte har orkat antar jag.
Har inte hänt så mycket som jag kan skriva om heller.
Skoldans i torsdags. haha härligt det.
Gick hem vid halv tio tiden med jossan och hanna. Dagen därpå va man såhääääääääääääär pigg..
Ingen sovmorgon fick man heller. Ibland blir man toki på skolan..
Igår (sista april). Spenderade någon timme med jonas och pontus innan jag gick och mötte jossan gustav mathias och dennis. Gick vidare till cissi där petra och cissi var. Sen på kvällen så kom pontus och jonas och pk.
Idag blev det långtur med flickorna/tanterna . runt sjön osv. Härligt härligt.
Kom hem vid halv fyra. Somnade direkt i soffan och vaknade upp vid sju-tiden.
Men är fortfarande ruskigt trött..
Ska nog sätta på en film.. får se vad som händer sen.
puss
bild på snyggisar
RSS 2.0