t.r.ö.t.t.

fan fan fan . skitliv. bara helt enkelt trött på det. sällan det går bra, sällan det känns bra. nu är allt bara fan fan fan.
Ville verkligen inte lämna min underbara sköna säng imorse. Var fruktansvärt trött, men kom iväg ganska sanbbt.
Dagen har rullat på väldigt segt. Har haft världens huvudvärk hela dagen..
Hjälpte i alla fall mamma med att slänga lite skit på stationen, handlade och sa även hej till min lilla sjukling som har fått någon infektion i ögat när han var på jobbet. Så nu såg det ut som att han hade varit i slagsmål.
Jag tänkte lägga mig riktigt tidigt ikväll för att kunna sova uuuut. Svårt blir det eftersom jag knappt kan sova i ostädade rum . Får kasta undan lite kläder först, kika på film och hoppas på att sova snarast!!

action

galen

Studiedagar

Har haft studiedag i två dagar nu.
Måndag- skola
tisdag-studie
onsdag-studie
torsdag-lervik
fredag-globen
Igår så var jag och Marcus värd alla pengar och kexchoklad med hallonsmak i världen.
Vi började med att städa och rensade ur min garderob eftersom jag har bytt med mamma.
Sedan så städade jag mitt rum.
Åkte och kastade kläder och pantade burkar. Dock så åkte vi först till ica bj och panta hälften, sedan till PRIX för att panta resten. Pinsamt läge när alla kollar på en som om vi försörjer oss på burkar och flaskor.
Sedan så köpte vi fikabröd, godis och julmust.
Åkte hem och JAG lagade mat åt familjen. Medan Marcus satt i soffan och kollade på Family Guy.
Åkte upp till stallet när det var riktigt kallt, red ett pass på galna Kalle.
Jag älskar dig tjockis som har massa chips och dipp i munnen

Får inte glömma att.....

jag köpte en blomma åt duktiga mamma som har städat ur ett bombnedslag som jag orskade!!... hehehe..

Snoopy

Hallå i höstmörkret. Kan man lugnt säga nu eftersom det har regnat hela dagen.
Har spenderat den mesta tiden med Marcus i helgen. I lördags var det mindre roligt. Han hade fotbollsavslutning så jag satt i stort sett ensam hela dagen. Dock så åkte jag till Madde och David mot kvällningen. Hade en riktigt mysig kväll. Toblerone-tårta och chirre med dipp! Avslutade kvällen med lite humor tittande på youtube.
I fredags kände jag mig väldigt duktig. Alla tjatar om vuxenpoäng osv . Herregud, man kan väl vara duktig utan att vara vuxen ?
Var på praktiken och jobbade riktigt hårt, gick från praktiken hem till Marcus i regnet. Åkte nästan direkt upp till stallet, då klockan var mot 5-tiden, broddade alla tre hästarna. Snäll som jag var så broddade jag mammas häst också!
Idag, söndag alltså, så har jag och Marcus myst till det riktigt mycket. Vaknade och slöa oss i soffan ett tag. Hjälpte sedan mamma med städningen och åkte iväg med saker som skulle kastas. Hon höll på hela dagen med att rensa ur mitt andra rum , julsaker, påsk, ridkläder, vanliga kläder och allt möjligt.
Sedan så åkte jag och M ut till kungsgården. Fixade dipp till chipsen, kollade på film. Gick sedan en promenad, delade kebab, kika lite tv och brottades. Åkte vid 8-tiden för att fodra åt hästarna. Och nu ligger jag här och borde sova. Men självklart så kan man inte det..
LOVE

oh myyy goooood

Världens snyggaste..

jyjr

jrj

Blogga va de ja...

bloggtorka..

Inte igår

Har absolut inget att skriva, så varför skriva? Jag får komma med något bra. Nu är första skoldagen avklarad. Lovet gick på en kvart. En veckas lov är så onödigt, det tar slut på en gång och man hinner knappt göra något. Har jobbat på riktigt bra i skolan, slutade med hovvård med Norring, väldigt roligt, dock kommer man hem mycket senare på måndagar OCKSÅ... Ja som ni ser så har jag inte så mycket att skriva om.. Sitter och pluggar lite. hm.. ja
RSS 2.0