03:01

Klockan är nu 03:01 på morgonen.. och jag har fortfarande inte somnat... jag HATAR livet just nu.

Vinterland

Idag var det så där äckligt kallt igen.Höll på att frysa ihjäl när jag var i stallet.

Blev hemma idag också. Mådde inte alls bra imorse men det blev bättre och bättre sen. Blev hämtad av Lotta så åkte vi upp till Osy som jag ska ta hand om imorgon. Gullplutten. Åkte sedan vidare till de andra bråkstakarna.
Eddie fick vila, blev så sent upp så det blev Kalle som fick jobba ordentligt! Svettig var han när han kom tillbaka, helt rätt det. Snart sitter galoppen! Han tog galoppfattningen som en dans. Snart blir det jobb med att bära upp honom. Kan bli.. tungt. ;ppPpP. 

Imorgon blir det skola i alla fall. Kan väl itne säga att jag längtar direkt. Men får man vara med brudarna så löser sig allt!HAHAH har snott den här bilden från jossan på hennes kille. Hahha jag dör, stiligt KESKY !

Magsjuka

Tror jag har åkt på magsjuka. Jag hoppas och ber att jag verkligen verkligen INTE har det. Det må va det vidrigaste som finns. Jag vet inte om det smittas, men jag fattade ett snabbt beslut om att jag skulle stanna hemma för tyckte inte att det var så där jätte checkt och snällt att åka till skolan om man tänker på mina mates. Resten skiter jag i....

Vet inte vad jag vågar äta. Käkade lite igår som jag kräktes upp. Men vad ska man göra när man är hungrig ?? Ge mig en stor fet pizza för f*n..

Back to bed..

Rökhosta

Låter som jag har fått sån där vidrig rökhosta. Gamla tanter och gubbar som röker 70 paket om dagen. SÅN hosta. Skitdrygt och det låter inte fräscht.



Känns som att denna dag har varit vääldigt lång. Har man dragit fram eller ställt tillbaka tiden?

Har varit uppe i stugan lite grann. Var väl ingen höjdare, det var väldigt kallt och blåsigt. Hunden var med den också , så det gjorde allt lite värre.

Har kikat på solsidan och ska snart sätta igång med pluggandet. Vill inte , orkar inte..

EARTH HOUR

Har släckt lamporna nu, trotsar min rädsla för mörker. Datorn i knä´t i alla fall med Solsidan.

Red som sagt lektion med hästarna imorse. Gick bättre med Kalle än Eddie.

En sån där tröök lördag som man bara ligger hemma och kollar på film. Mysigt det också, hellre det än att åka ut till Årsunda på någon bondfest där man bara träffar på My som dansar med några randoms eller nått liknande ;) !

Sitter och kollar runt på ländtäcke , ridtäcke oc regntäcke. I princip samma sak allt ihop.. Försöker bara hitta nått snyggt.

Fun life...

Paula är en hemmakär köttbonde

Som jag ska hålla i handen på måndag för tuffbruden ska ta hål i öronen ! Hohopaybacktiiime ;);)

Ligger vaken som sagt. Klockan är nu.. 07:14 på morgonen. PÅ MORGONEN.
Har inga bra filmer jag kan kolla på heller, fb är dött (inte så konstigt), det är några timmar kvar innan jag ska till stallet.

ÅÅÅÅÅH så trött på detta. Kill me.


Firestar

APU idag som vanligt. Idag fick Firestar röra på sig. Väldigt okej häst. Lyssnade super, pigg och glad.

Sitter för tillfället i min säng med datorn i knä´t. Väntar på att mamma ska komma hem så far vi upp till stallet.
Tar kalle ut på en sväng för att rensa tankarna. Utan avramlingar.


TÄVLING

Gaaah hoppas verkligen den här gången...!


tryck på bilden för att komma till bloggen.

Meet me on the Equinox

Sitter slaktad i soffan framför tv;en.

Skit tröökig dag, men har faktiskt sparka mig själv i arslet och städat huset. Dagen kommer väl bestå av att ligga hemma... städa rummet. Tendens tendens......

Harry Potan

Ja igår var det en dramatisk dag. (Haha) skrattar faktiskt.

Red på en tur barbacka med My, hade bara fleecetäcke på Eddie , när han plötsligt bockar två gånger på raken/rodeohäst. Och jag flyger över halsen, landar på höfter och skrapar upp handen så nu sitter jag med ett stort plåster/bandage runt handen.


Blev hemma idag från skolan, pga migrän och min förkylding har FORTFARANDE inte gått över..

Så nu blir det att kolla på Harry Potter och leta fram nå käk.. om jag orkar.

Men fy-f*n

Behöver jag ens säga något? .. Vem vill se ut som en dalmatin?

LEDIG, SOMMAR , SOMMARLOV

Hur skönt skulle det inte vara med sommarlov nu? Sol, bada sena sommarkvällar med polare och hästarna.


LAGER 157

Beställt

BLIVIT JAGAD AV SNUTEN

Longerade Eddie innan jag red. Gick super, lyssnade galant. Riktigt mysig var han också, berodde förmodligen på vädret. Red ut en sväng och busade lite efter det. Longerade även Kalle typ 2 varv innan uppsittning. Anledningen till att jag inte longerar Kalle är att han blir grinig och sparkar mot en. Han gjorde det dock bara EN gång.. haha. Bara en tidsfråga innan man blir klippt i ansiktet. Gick kanon med honom också, börja glänsa med galoppen nu. Behöver en större bana bara. Ska fixa anläggningskortet så fort som möjligt så rusar jag dit och tränar.

Är fortfarande sjuk så ska städa upp rummet och.. göra ingenting.

Ungefär såhär ser min dag ut

FUNNY

Lite lustigt att varje gång Jennhy lägger upp på sin logg att hon är tvungen att städa hemma hos sig, så ser det ut som ett bombnedslag här hemma också. På mitt rum alltså.... Tänker dock inte knäppa kort på det för då skulle ni inte ens våga sätta på datorn. Men som sagt Jennhy... du är INTE ensam..


Jag ångrade mig lite.. tog ett kort på hur rummet ser ut just nu.

Magic Reggie

Hade först teori på morgonen när Emilia kollapsade ned från stolen. Alla fick härtartack, jag lovar! Hon hade lågt blodtryck, (tror dom). Men tror hon mår bättre nu, stackarn!

Fick Reggie på lektionen, en ponny på 142 cm på 7 år, korsningsponny. En liten en, men snabb som satan. Riktigt rolig att rida.
Nackdelen var väl att han boga lätt och hängde lite på bettet. Kunde också bli stark men inge allvarligare än så.

Blir en sån där tråkig fredag igen. Har trotsat snön som kom IGEN. Ligger fanimig på 1 dec nu. TRÖTT.

ett riktigt GULLHJÄRTA

Dressyrpass

Är fortfarande inge bättre i förkyldningen. Har dressyr i skolan så får väl ta lite pauser då&då om jag ska orka.

........aaaaaaaaaaoch helt död.


värsta dagen i mitt liv

Har legat fast skruvad i sängen med en stor rulle papper och näs-spray. Känns så... lovely.

Blir att ligga här hela kvällen så får vi se när jag somnar eftersom jag vaknade igår natt typ 5-7 gånger för att öppna och stänga fönstret. Feber är ju pricken över i:et.

Ligger som sagt i sängen, kikar på Grey´s. Alltid lika bra.

SNORAR IHJÄL.

Hela skolan har jag suttit och snorat, hostat och klagat. Mysigt eller hur?..

Skulle egentligen massera mig men det blir inte av nu när jag är sjuk. Surt.. Hatar när man inte kan andas genom näsan så går man och dreglar genom käften istället... Gosigt, ingen som vill komma och mysa eller??

Förkyldning..

Whyy god why....  Vaknade alltså halv åtta imorse, hostandes och pain i halsen. Är det något jag verkligen inte vill är det att bli sjuk.. Jag orkar verkligen inte. Min vanliga tur att bli sjuk på just den dagen som jag är ledig också. Ska ju tillbringa hela dagen i stallet så då kommer jag förmodligen bli sämre. oooh my life..♥♥♥

stylebymartina

Såg den här på Martinas blogg och blev helt galet kär i den så nu måste jag bara ha den.

Kika in : stylebymartina


HAHAH VAD HAR JAG GJORT ??!

Jag skulle kolla en sak på designen ... det slutade i katastrof. Tur My ska hjälpa mig här i veckan... Ni får stå ut med att det ser ut som att min mormor har gjort temat

Surt att behöva åka till skolan imorgon......

SICKEN TUR ATT MAN INTE BEHÖVER DET. Har skrivit klart uppgiften så är helt klar. Mitt liv... äger just nu.

Så... eftersom jag vaknar så tidigt ändå på mornarna.. så hämtar mormor mig imorgon vid nio, hjälper henne, går till bessemer och åker sedan upp till stallet till gobitarna.

Väldigt seg dag idag. Skönt att den är över. Har nyss suttit och kollat på ponny akuten, käkat kladdkaka och ett äpple som jag verkligen inte skulle ha gjort. Har en tendens att alltid göra saker som jag vet att jag egentligen inte borde.

Börjar känna mig lite sjuk också.. inte bra.

Men jag är ledig imorgon... så de skiter man väl iii!!

Blåmärke på kinden

Red även Oswald direkt efter skolan. Blev lite småskutt på honom också. Han hade en tendens att alltid falla i korsgalopp efter cavalettihindret.




FILMERNA KOMMER, LINA....!

Blev som sagt lite filmer från Lefi träningen, och ja Lina , de kommer!! haha tålamod ;)

Efter lektionen så red jag ut en sväng med Linda. Prat om allt roligt till tråkigt. Hästarna var i alla fall pigga. Var väldigt nära att Linda fick sig en smäll i ansiktet av Eddie som bockade i skritt och jag fick whiplash.
Red Kalle på banan efteråt. Höll på att gråta av lycka. Han fatta galopp som en liten ängel. Lite bocksprång här och där men annars så! Gullhjärta.

Söndag idag, betyder att man inte har något att göra. Väntar fortfarande på att My ska skicka skolsakerna.
Blir väl städning eller nått..

Bedrövlig

Kalle var ganska förjävlig idag. Började med att han ställde sig på bakbenen och fastnade med benet i "repet" man sätter fast dom i stallgången. Sen så klev han på mig med sina broddar. Typ.. 800 kg på foten , skönt.
Var väldigt stel idag, anledningen kan ha varit för det förjävliga vädret. Galoppen gick som en dans.

Har hunnit käkat och ska hoppa in i duschen med min blåa fot och sedan hoppa i säng i hopp om att det ska gå vägen på hoppningen för Leif imorgon.

Dyon

Lite tankar som snurrar runt detta träns....      Tvekis

Some day you will find me

Dryg dag. Vill inte ens skriva om den.

Fick hämtning på rese och åkte direkt upp till stallet. Käkade aga (som jag inte har gjort på cirkus ett halv år).
Nu blir det bara att slappa resten av kvällen. Sitter och letar efter svarta träns på nätet åt Eddie, behöver akut en ny innan den går sönder under en ridtur. Låter väl spännande ?

Städa var det ja...

FANTASTIC

DET KRÄVS TRE BRUDAR TILL ATT ÖPPNA EN VÄSKA

Hat till första dagen i skolan. Bara jobbigt skit som man är tvungen att ta itu med. Måste ju ge lite cred till mig själv som inte åt tacos i skolan. Det tog jag igen när jag kom hem från skolan med lite Jensas.

Blir en sån där långtråkig och seg kväll, precis som alla andra vardagar. Ser att rummet är lite ...stökigt så då har jag och göra hela kvällen. Ett stort plus i kanten med lite matte-plugg.





SUCK..

Sitter just nu hemma hos mormor. Har käkat lite osv. Ska snart vidare till stallet.


Och nudå...?
Bjuder på en riktigt charmig bild.

JÄRBO

WHITAKER

Fick hem lite saker
  • Whitaker brallor
  • KL-strumpor
  • Whitaker-schabrak

Higher

Underbart slut på lovet!

Torsdags- åkte upp till stallet och red med Lina. Tränade lite mararbete i ridhuset först och därefter red vi ut och busade lite med hästarna. Gjorde klart allt och åkte sedan upp till dom andra kusarna. Tränade med Kalle, kunde ha gått bättre. Han va lite grinig/pigg men det gick bra med lillkillen.

Fredags- Åkte ut till Lina och pysslade lite med hennes unghäst. Hur gosig tjej som helst. Har inte umgåtts med Lina på evigheter så det var verkligen höjdpunkten. Har haft såna där pratstunder som man verkligen behöver. Som grädden på moset satt jag och pluggade medans hon låg framför facebook.. Kändes rättvist!

Lördag- Tog en promenad med Lina i det härliga vädret och åkte sedan upp till hästarna. Busade med Eddie i skogen med My. Han tyckte förmodligen att det var tid att leka rodeohäst.. igen. Men sånt tackar man inte nej till.

Söndag - Stugan en sväng, sitter just nu och väntar tills klockan ska bli halv 5 så far vi till mormor och käkar, därefter stallet. Nu kan man lugnt säga att det börjar bli vår..


Ugly Kid

Klockan är nu 08:07 , uppe med tuppen.


Ska städa upp lite innan Lina kommer. Får äntligen träffa gullhjärtat igen efter åratal känns det som..! Åker sedan upp och rider hästarna. Myspysigt värre.

Nej nu får jag börja städa upp på rummet... ser ju förfan ut som ... det brukar göra.
RSS 2.0