Higher

Underbart slut på lovet!

Torsdags- åkte upp till stallet och red med Lina. Tränade lite mararbete i ridhuset först och därefter red vi ut och busade lite med hästarna. Gjorde klart allt och åkte sedan upp till dom andra kusarna. Tränade med Kalle, kunde ha gått bättre. Han va lite grinig/pigg men det gick bra med lillkillen.

Fredags- Åkte ut till Lina och pysslade lite med hennes unghäst. Hur gosig tjej som helst. Har inte umgåtts med Lina på evigheter så det var verkligen höjdpunkten. Har haft såna där pratstunder som man verkligen behöver. Som grädden på moset satt jag och pluggade medans hon låg framför facebook.. Kändes rättvist!

Lördag- Tog en promenad med Lina i det härliga vädret och åkte sedan upp till hästarna. Busade med Eddie i skogen med My. Han tyckte förmodligen att det var tid att leka rodeohäst.. igen. Men sånt tackar man inte nej till.

Söndag - Stugan en sväng, sitter just nu och väntar tills klockan ska bli halv 5 så far vi till mormor och käkar, därefter stallet. Nu kan man lugnt säga att det börjar bli vår..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0