Kotlettrad

Denna dag har varit jäkligt lång. Det första jag vaknade av imorse var att Marcus gick upp halv 6 för att kila iväg till jobbet. Bara några min efter det vaknade jag av att jag hade riktigt ont i tänderna och käken. Gnisslar tänder för er som inte förstod det.. Riktigt obehagligt och drygt. Märkte precis att jag gjorde det igen..
Bestämde mig för att åka till skolan för att få lite jobb gjort som ska vara inne innan lovet så då passar man på. Kristen fick möta upp mig utanför för att göra mig sällskap.
Vid 11-tiden promenerade vi till heartan, där Melinda och vår chaffis, Paula väntade. Käkade lunch sedan åkte vi i Paulas caaaaar för att ha idrott. BOOTCAMP... suck. Fyfan vad jobbigt det var.. fast är stolt över min kondis som fanns där långt inom mig ha-ha...
Marcus hämtade upp mig i Gävle och for sedan till valbo för att köpa nya dojor och käka lite på Ikea. Mys onsdag med mitt lilla hjärta efter allt slit idag var jag värd ♥.
Nu kryper jag ned i sängen för att kika, Remember the Titans. kan verkligen rekomendera! Kollade på den på engelskan i går, dock hann jag bara se halva och slutet men fastnade för dig direkt, verkligen!
söta my

haha kan inte sluta kolla på dom här, sjukt fula.

kan inte sluta titta på dessa filmer. 1: skrattar åt deras jävla dialekt, påminner om min syster som bor uppe i pite.
2: så fula gubbar med.

Lucia 2 gången i rad, lika nervös

Blev Lucia andra året i rad nu. Men ska ha Eddie i år istället för Kalle balle. Får se hur det går, bara att hoppas på det bästa. Ganska långt ner om man skulle flyga av men wft, lite får man tåla. Offra sig för laget och tomtegubbarna längst bak i ledet. Luciahästen för i år.
förra årets Luciahäst.

Vinterkräksjuka

Nu får ni stå ut med lite äcklig text. My , eftersom du är känslig så var uppmärksam!
Igår när jag var klar i stallet och var på väg hem i bilen så börja ja känna mig väldigt dålig, ont i skallen, smärta i bröstet och mådde en aning illa. Jag tänkte " det är säkert för att jag inte har käkat något mer än frukost idag". Så jag käkade lite när jag kom hem och la mig sedan i sängen. Marcus kom och somnade efter en stund i sängen.
Vaknade och mådde fortfarande lika illa. Tänkte gå ner till mamma och berätta att det inte blev bättre, jag vet .. morsgris. Men precis när jag skulle gå ner så kände jag att jag var på väg och kräkas, så toan va en halvmeter ifrån mig så jag sprang in samtidigt som jag hostade stup i ett. Sedan kräktes jag upp allt som jag hade ätit. Jag blir alldeles skakis av att kräkas, det värsta jag vet. Så Marcus sprang in på toaletten och hjälpte mig, stackarn säger jag bara... tur jag har en sån underbar kille som ställer upp i alla lägen.
Han hämtade upp mamma och la mig i sängen igen. Fick yoghurt, vilade ett tag. Kände mig bättre och skulle gå upp till Marcus när jag plötsligt kände mig illa mående IGEN och sprang och kräktes för andra gången.
Mysigt va? Sjukt jobbigt och vidrigt. Det ledde till att jag stannade hemma idag. Har fått i mig två mackor och oboy.
Får vila upp mig inför Lucian ikväll..

Har aldrig varit så här sugen på choklad .. någonsin!

Finns inge tråkigare än att vara hemma och vara sjuk, feber och allt. Finns absolut inget man kan göra. Finns inget gott att äta hemma heller.. och inte nog med det så är det bara skit på tv:en.
Sitter och väntar på att Marcus ska komma hem, känns som att jag har väntat i en evighet, bara en evighet kvar.
Får se vad vi hittar på idag. Det är trots allt fredag så förmodligen en massa jäkla godis, as usual.
Träningen igår för Pia var faktiskt riktigt bra. Riktigt nöjd. Fick Fissur, en jag aldrig har haft förr så det var ju lite spännande att ha honom. Var riktigt fin ändå från början till slutet. Red i princip hela passet utan stigbyglar så kommer väl känna av lite träningsvärk i ljumskarna och benen eftersom att han var något skumpig och jag red med 39 graders feber. Såg spöken nästan hela passet, trodde jag hade blivit förjäkligt galen.
Får inte glömma att berätta att min käraste vän Paula har just fått körtkort så man fick upphämtning och skjuts hem. Till lunch , Max såklart .
fortsätta att vänta i en evigheter... tiden går så jääääkla segt..

B-plan

God morgon på er alla.
Blev ingen special idrott / prat om fysiska saker idag. Är sjuk som ett gnu så vilar upp mig inför träningen för Pia Fählt imorgon.
Kollar på tv för tillfället, ett under att det är NÅGON bra film på tv:en vid denna tid. Brukar alltid vara tv-shop och allt ointressant.
Får se hur det blir med träningen idag.. har ju trots allt nästan hela dagen och fundera på det. En massa uppgifter skall göras också.  blä blä blä.. passar på när man är sjuk. Vad gör man inte för ett MVG..
Igår blev det en kylig och "ont i armarna" tur på Kalle med Linda och Milla. Har inte ridit Kalle på ett tag nu så han var verkligen på och ville verkligen springa iväg lite då och då. Eller hela tiden. Därefter pain in my arms.
Plugga plugga plugga

smoke weed everyday

Äntligen hemma efter en ... dag som faktiskt har gått väldigt fort.
Sitter framför tv:en i min ensamhet. Absolut ingen är hemma. Mamma och pappa är i valbo och handlar julklappar. Det bådar gott!  Och Marcus är på Göransson och jobbar. Han kommer runt 7 och ska prata......... I don´t want to.
Ett sånt här tråkigt inlägg när man inte har något att komma med! Det är som alla andra vanliga måndagar. Skolan sedan händer det inget..
bla bla bla.....
RSS 2.0