LITE

filmer och bilder från idag.


SÄMST FILM

The social network är verkligen en skitfilm. Jag förstår verkligen ingenting. Så krånglig och invecklat.
Inge toasters till den.

Småtrött tjej nu. Kolla på en bra film sedan sova.

SITTER SOM SKIT

Har haft en mysdag i skolan med några brudar. Ja skolan faktiskt..  beställde pizza och käkade samtidigt som vi kollade på ponnyakuten.


Kom precis hem från stallet. Hoppade lite med Osy. Kommer filmer sen. Det gick bra faktiskt. Han var väldigt duktig. Prinsen min. Ska kolla om det finns platser kvar för Pontus på fredag. Tveksamt om jag vill.....


Snart käk sedan kolla vidare på The social network




SVENSKT KVALITETSGODIS

Blev ingen kväll med flickorna igår. Slocknade i sängen direkt när jag kom hem.

Vaknade vid 8-tiden imorse. Är ni lika förvånade som jag är ?
Har tryckt i mig godis och kollat på en massa filmer. Skitfilmer.. Har absolut ingen aning om vad som händer idag. Det blir i alla fall massage vid halv fem ikväll. Tuddiluuu...

VINTER FÖR EVIGT

Gick väl sådär idag på ridningen. Red ut en sväng efter för att Eddan skulle få sträcka på sig. Väldigt pigg och glad men han saknade nog Gäddan lite grann. Stackarn. ....   ..

Sprang ut till min andra älskling för att pussa lite på honom innan vi for hem. Han ser så mysig och snygg ut i sitt nya täcke. Slipper hönsmamman oroa sig för att han fryser om dagarna.
Mötte My precis när vi skulle åka hem. Den jäveln... Skyller på henne att Eddan va deprimerad. Screw you <- - - My

Har inga planer till kvällen. Får se vad som händer, är ganska trött eftersom man vaknade klockan sju imorse.



7

Vaknade för en timma sedan. Klockan är alltså 8 nu...

Åker till stallet vid 10-tiden ungefär..  Ska försöka somna om men det kommer väl knappast gå....

UPP OCH HOPPA

Har hunnit slängt på mig hälften av kläderna. Eller ja.. bara ridbrallor och strumpor. Ska springa ned och käka frukost och packa också. Bäst jag runar..!!


Hoppning todaaay! min bebis

REFRESH YOURSELF

Har krypit UPP i sängen efter en kväll i valbo. Mamma var på bra humör så fick hem lite myskläder och ett par VARMA skor. Ett par uggs faktiskt. I vanliga fall tycker jag inte alls att uggs är nå snyggt eftersom de ser väldigt stora och klumpiga ut. Men jag skiter faktiskt i hur dom ser ut just nu. Det är iskallt på morgonen, liksom 29-32 minus grader vill man inte springa runt i stallet med converse-dojjor.


Imorgon är det hoppning som står på schemat. Hoppas man får sin favorit Lamento! Efter det blir det att åka upp till klubben för att prata med Lotta. Lite info in för lovet.

HUMÖRET ÄR PÅ TOPP !!

Full fart på lillgubben

STORK

Kanske hur skön dag som helst.

Började med de vanliga rutinerna. Fick sedan rida en polle som heter Melwin. Hur gosig och mysig häst som helst.

Fick vänta hur länge som helst på bussfan innan den kom. Kom hem nyligen och väntar på att mamma ska komma hem så ska vi åka iväg och göra något. Passa på när inte griniga pappa är hemma.

SKOLAN. .. ω

Sitter just nu och pluggar. Lugn dag hittils. So far so goood !!

BOCKTUR

Denna vecka går verkligen skit segt. Det händer ingenting, varken ut eller in.

Ridningen räddade dagen. Blev en sån där "gapskrattande" galopptur. Bestämde mig alltså för att rida utan sadel vilket jag gör nästan hela tiden när jag inte tränar (har lektion). Så både Eddan och Gäddan blev taggad på vägen hem så vi tog en liten galopp. Ja, galopp blev det ju inte för mig itan det blev hopp,bock och sparka bakut. Roligt var det och troligt nog höll jag mig kvar.

En massa massa plugg ...nu.. Liten häst...

Prov imorgon, läs på! Mvh din groom

besides - fara
rather - hellre
manage - lyckas
shiver - datta, huttra
question - säga emot
clothing - kläder
anxious - ängslig
cough - hosta
shake - skaka
fairly - ganska


possposs

SKITSKOLA

Ska snart iväg till världens sämsta skola. Ssååå trött på skolan nu. Världens sämsta.

SKIT.

Sen blir det upp till stallet. Tacka gudars för det

INTO THE WILD

Sitter/ ligger , vet inte vad man ska kalla det. Men sittligger i alla fall och kikar på Into the wild. Kanon film, sevärd!

Har smällt i mig en semla och ska snart krypa ned i sängen för att sova. Livet vore så enklare om man va trött när man är tvungen att sova.

PLANERING

Lite planering inför sommaren

  • Sommarjobba med My
  • Åka på ridläger/träningsläger med My och Kalle
  • Jobba hästarna smala och smäckra
  • Cykla till Norge med Calle och tälta vid en fjord

Låter rätt så jobbigt va?

Ser dock ut som att jag har världens fläskmage pga att jag höjer mitt ben(fråga mig inte varför jag gör det) antagligen rädd för hajarna i Ottnan.

STALKER

SOLSIDAN

15:43

Ligger fortfarande kvar i sängen... Har nästan inte rört mig ur fläcken. Kommer nog inte göra resten av dagen heller.
Å andra sidan så är det ju fortfarande helg so why bother?

Kanske kommer med lite roligare uppdatering senare.


12:26

Har precis slängt i mig lite frukost. Har bara legat och degat i sängen hela morgonen. Får se vad som händer här framöver. Det är ju söndag så....

-27

Har en tendens att alltid vakna halv 8. Undrar varför ?

Åkte upp till stallet och släppte ut hästarna och gav dem lite hö. ( Kalle som vanligtvis alltid är svart, var helt vit. Samma med Eddie som är fux var också helt vit). Det är äckligt kallt ute.

Så....

Jag drog med mig mamma till valbo för att kika om det fortfarande var rea på vintertäcken. Med turen på sin sida så hade dom Kalles storlekar kvar. Så nu får han ett sprillans nytt eftersom det han har nu är både för stort och desutom trasigt.
Hönsmamman här...

Blir att städa upp mitt skitiga rum sedan får vi se vad som händer sen.

I´m On Fire

Fyyyysatan vilken härlig dag. Äntligen! Så glad över att vi bytte till Stork från Högbo. Tusen gånger bättre.

Kom hem i bra tid också så jag kan äta lite innan jag åker upp till stallet och har lite träning med Kalle.

Typsiskt min tur att man är på bra humör och har förhoppningar om att det skall gå bra på träningen men det visar sig sen att det går skit!

True words..
My groom och Osy

MITT "LIV" JUST NU

19:14

igår: Tog Kalle ut på en tur med My. Gick skit bra. Jätte nöjd med min lilla stjärna. Även fast han hade sällskap med sig så skötte han sig. Däremot gick det sämre med Eddie. Ett svin var han rent ut sagt. Har ju somsagt en ny häst i stallet som dom inte får hälsa på en. Men det skiter ju han i så han drar så fort han ser honom och jag flyger efter som en vante. Men fick ta fram min värsta sida genom att ge honom en käftsmäll och skrika allt jag kunde. Tillslut så stod han där och stirrade på mig som om inget hade hänt. .....  Ridningen gick bättre men han sneglade hela tiden mot Bad to the bone (Åke). Han var på tårna så jag kunde göra piaff och hela skiten. Kanske ska satsa på grand prix.


Idag: toktrött när jag vaknade. Ville verkligen inte gå upp. Skolan gick.. varken fort eller segt. Trött var jag i alla fall... Gick till Sandvik och väntade på mamma i en timma. Satt och roade mig med att rita hästar och prata med en utav hennes jobbarpolare. Blev donken till mat, klagar inte. Blir semla lite senare efter jag har.. ja vad tror ni? städat....  Taggar lite till att börja den nya praktiken på Stork imorgon med min Groom.

OTURSDAG

Alla hjärtans dag ... det säger allt. Otursdag rakt igenom.

Börjat dagen bra, slutar den dåligt. Tråkig dag, somvanligt. Trött och hade verkligen ingen ork till varken matten eller engelskan. Men gick bättre på projektet eftersom Paula och Sofie var sjuk så då får man ta fram sin Vikinga-sida i sig och plöja igenom skiten.

Åkte till horsetack efter skolan på jakt efter ett par JW-byxor . I hopp om att dom skulle ha röda.. men otursdag som sagt så icke. Så det blir att åka tillbaka imorgon och köpa de blåa.

Friluftsdag imorgon. Tvekade lite först om jag skulle vara hemma och rida hästarna. Men tänkte efter lite ... visst skulle det allt vara lite myspys att åka pulka med brudarna. Snöpurra dom lite.. hehe.... Om inte annat så hade jag ändå blivit medtvingad av Melinda och Kristin.. Så det blir att rida hästarna på kvällen. Kanske man kan lura med sig mammsen ut på en tur.



PEPSI

Skönaste söndagen på länge.

Vaknade dock flera gånger under natten. Och varje gång jag vaknar så kollar jag jämt på telefonen. Sitter i ryggmärgen.

Vaknade halv tio kanske. ÅKte till högbo och gick runt sjön. Kallt som satan men viking som man är så klarade man hela biten.

Var hemma några timmar och kollade på Simpsons. Har laddat ned flera säsonger nu , kan inte få nog.
Åkte sedan på massage, hur skönt som helst.

Skola imorgon.Inte lika skönt.


Kära "lill" ossy ♥

Klart bästa dagen

Åkte upp till stallet på morgonen vid halv elva tiden.

Skönaste vädret, helt klart. Mindre skönt var väl att Bad to the bone hade rymt ur hagen så man fick springa efter i 40 cm djup snö.

Drog alltså på mig täckisar och satte på Eddie ett tjockt täcke. Hur mys som helst. En sak som nog inte bara jag får lite psykbryt på är att täckbyxorna åker ur strumporna och längs benet. Och hur mycket man än drar ned dom så åker dom upp igen.... My fick hjälpa mig.. Min groom.

Spran och busade lite i snön. Helt underbar. Lite svårt att sitta kvar barbacka på Eddies stora 173 steg, täckisar mot ett halt vintertäcke. Men jag höll mig kvar.Viking.

Blir en mysig hemmakväll med mig själv... allmänt trött på livet är jag.

GÅRDAGEN

Självklart så var alla tåg inställda.
Fick ta buss som jag verkligen hatar. Han som körde vinglade hela vägen. Livrädd..

Fick vänta typ.. 35 min på en sen buss från Gävle till Lervik.

Kallt som satan var det. Gick relativt bra på en ny häst idag.

Ska försöka ladda upp filmen som bevisar att man ser ut som en trasdocka i skänkelvikning. Blev båda mobbad av kompisar OCH läraren.. (haha)...


Annars kommer lite korta snuttar av filmer och bilder.


Jag är biff!!

Kolla på mitt högra ben som sticker ut så fort jag trycker med det anra benet.. rangelben


HAR INGEN ORK ELLER LUST

.. att skriva om dagen. Inget intressant.
Enda roliga var att jag tog en "rustur" med Kalle i snöovädret. Han sprang på som aldrig förr. Dock har han stått ett tag pga av sina njurar.


Har nyss pluggat klart. Skönaste känslan. Så.... vad nu ?

HAHA ...... fyfan va ful du är helt seriöst. Så vacker gull

JAG MÅÅÅÅSTE VINNA

-875

sååå kallt är det ute.
har inte alls vaknat på rätt sida. Livet är underbart bra ibland.

Ska slänga på mig kläder och slänga i min frukost sen vidare mot stallet.

CP-DAG

Den här veckan har verkligen varit ... botten.

Hade näsatan bara matte hela dagen kändes det som. Dåligt humör var jag på också.

Lägger mig tididgt och hoppas på att jag vaknar upp på rätt sida.

Fuck life

ÅK BAD TO THE BONE

Seg, tråkig dag.

Hade alltså sex och samlevnads "dag" hela dagen. Bara snack om kärlek, sex osv. Ruuligt.

Red ut en sväng med My på åsen med Eddie först, sen tränade jag Kalle lite på banan.



Intressant inlägg. Finns inget att säga. Tråkigt... liv.



My fick gå med Kalle efter ridpasset pga jag hade skavsår.... det smärtade på båda hälarna.. kröp nästan.

Haha "åh jösses". Så här brukar ett vanligt ridpass se ut på banan. Full rulle.


MÅNDAG

suger.....

Skitdryg dag , bara engelska matte , engelska, matte, engelska & matte osv osv.....
Imorgon blir det en heldag med sex och samlevnad. Fokusvecka desutom... härligt härligt...

Hoppas dagen går fort så man kommer upp till stalllet i tid. Men det kommer ju aldrig att hända.

Tänkte åka tåg hem men det krånglade så mycket med det... så JAG bestämde själv att jag skulle åka buss hem. Jag som hatar buss mer än allt annat. Skönt att man fick sällskap av Moa.

Mamma fick hämta mig på rese så körde vi direkt till donken för jag var hungrig som en häst.



ÅKE

Var till stallet igår kväll och såg en nykomling.

Ett sött litet varmblod. I vanliga fall så tycker jag inte om vbl. Men den här var lite mindre och såg mer ut som en ponny. Skitgull!

Nu blir det att plugga lite sen... massage tror jag.


DAGENS RIDTUR

Kanske var hur underbar som helst. Äntligen sällskap! Tror aldrig jag har skrattat så mycket i hela mitt liv under en ridtur.

Skulle alltså ta en galopp upp för en backe och hästarna börja bocka och tävla osv. Fiifan vad roligt det var. Med motvind när man gapskrattar med käften öppen så var det jäkligt vårt att andas så det gjorde det hela roligare.

Men idag kände sig Kalle sämre. Han varken åt eller drack nästan. mitt ♥...


Blir tillbaka och kvällsfodra ikväll så får vi hoppas att han mår bättre...
My är långt ner......

Let me go tonight



SOMMAR

DUKTIGA CHEYER



HOPPLEKTION

Var sjukt trött imorse som ni kanske märkte på förra inlägget.

Sov till Gävle sen till GRS. Och när jag inte sov så skrattade jag istället.

Fick Hilma på hoppningen, var väl lite tveksam över hur det skulle gå eftersom hon är den segaste hästen i stallet.
Men det gick superbra. Hon stack i full fart både före och efter hindret. Superkul..t !
Såklart skulle dagen förstöras genom att jävla snö som kom idag. Blir så j*vla arg...!! Vill inte ha nå mer skitsö.

For till valbo direkt efter jag kommit hem. Fick hem lite grejer också. Feeeels  gooood.

Städar rummet, myser ner mig i sängen och kollar film. Imorgon blir det en tur i skogen med hästarna och My. My får alltså gå...


- lakan och converse.
balsam, hårfärg, lädertvål och horsecandyyyy. Bortskämda pållar.Nya benskydd
två stickade tröjor


JÄKLIGT TRÖTT

Somnade vid elva igår. Helt amazing!!

Men sen så vaknade jag självklart klockan 12 av telefonen...

Så nu är jag skit trött. Ju tidigare jag lägger mig destå tröttare blir jag dagen efter.
Ska ner och käka lite frukost, packa och klä på mig sen åka vidare till GRS och ha hoppning.

Känner mig extremt sugen på att stanna i min varma sköna säng.


JAG ÄR SKYLDIG DIG EN HELDAG SOM HÄSTSKÖTARE ÅT MIG

Less dag. Tråkig dag. Dyster dag.

Ja usch fyfan vad less jag är på allt just nu. Vädret, skolan och allt.

Hade inte blivit någon förändring i schemat för högbo. Satt som vanligt i flertal timmar och gjorde ingenting.
Gick även skit på lektionen med Kalle.

Livet är bra underbart ibland. Njae.

Men snart är det helg och snart är det sommar så nu får vi alla ta och vara glada.


Eller..............

ÄNNU MER GULL

Kalle kula som liten bebiiiis
Kalle kula i nutid   , gullis

GULL


DO IT ALL NIGHT

Kom hem för ett tag sedan.

Blir ensam ikväll, hur skönt är inte det då?? Blir antingen tv eller städa hela huset. Eftersom jag är en sån duktig dotter...! ;)

Sitter och kollat på nå konstigt program där man byter mammor i 2 veckor. My sitter desutom också och kollar på det så vi har världens konversation här på datorn. Dock är det väldigt roligt för dom är helt pundad i skallen.

Blir lite käk snart sen sätter jag igång med städningen.

gullhjärta

.



( Erik: Fan vad du äter nyttigt om dagarna)

SOVA BARA SOVA

Jag vill sova... sova länge och skönt!


Dagen gick segt. Ville bara hem och sova. Spelade lite Wii med My när vi väl kom hem så nu har jag världens träningsvärk i högerarmen. Kommer bli biff.

Red ut en sväng med Eddan som sagt. Fjolliga Eddan som är rädd för vita saker. Bra nu såhär till vintern va?
Sedan fick Kalle röra på sig. Travade lite idag på väldigt länge. Har inte vågat pga hans njurar... Men det gick faktiskt ruskigt bra. Gullet mitt.
Kommer fula bilder på fula personer så småning om.


Nu jäklars ska jag somna tidigt. Annars blir bitterfittan bitter som en fitta imorgon....

RSS 2.0