Hej världens bästa

Helgmys

Har inte varit in här på vääldigt länge.

Så börjar med att skriva om helgen.


Fredags -  Kan ju börja med att det var värsta dagen i mitt liv. Åkte upp till stallet efter skolan. Ronja låg ner och vila i hagen så jag la mig bredvid henne i cirka en timme och myste, pratade med henne och pussade på henne. När jag väl skulle gå och hämta Kalle så kom Nanna och skulle fylla på vatten. Vi var tvungna att kolla så att Ronja inte var sjuk eftersom hon låg ensam och resten av flocken stod 200 meter bort. Vi var tre pers som försökte få upp henne men hon kunde inte resa sig. Slutade med att vi ringde veterinären och hon kunde inte heller komma på va det var för något.. Vi fattade beslutet att avliva henne på plats. Hon var 20 år gammal och hade troligtvis fått en hjärnblödning. Älskade Ronja..

Lördags- Hade knappt sovit något den natten så var väldigt risig när jag skulle upp till stallet och träna upp Eddie lite. Innan vi började lektionen så var det som att vi hade en "tyst minut" för Ronja. Världens bästa tjej.. En jäkla massa tårar.. Kändes på hästarna också att dom inte var så pigga.. Det gick faktiskt hyffsat bra med Eddie. Nöter fortfarande på skänkelvikningar och min höft..
Åkte upp till stugan en sväng efter, trodde det skulle vara varmt och skönt men icke. Det blåste riktigt kallt. Åkte sedan till älskling mot kvällen. Kika på någon enstaka film innan vi åkte till sandviken och köpte godis.... IGEN. Vi kommer bokstavligt talat  rulla fram inom en kort framtid. Fortsatte i alla fall med en skräckfilm mot slutet.. INTE smart. Tror aldrig jag har varit så rädd som jag var då.

Idag- Åkte upp till stugan igen, låg bara i solen. Skit tråkig dag.. Hatar söndagar you know. Fastnade framför den här.. har absolut inget att göra. Har ingen lust att åka upp till stallet vid det här laget....

Älskade vän ♥

philips är det, däääär tryckte jag till a´n

Äntligen hemma från Italien. Har ingen ork att skriva sådär jätte mycket just nu. Ska kika lite film sen lägga mig och sova.

Lär väl passa på när jorden skall gå under på lördag. Eller ??

HAHHAH döööööör ...

p.s , det är My som har skrivit som ett sär till Moa...

VÄLKOMMEN TILL HELVETET

Let me go tonight


Från botten till toppen ,.... just idag

Dagen började väl som en vanlig dag. Kände mig tillfredsssställande. Ganska...

Drog till stallet efter skolan. Hade planerat att rida Eddie till klubben men vi skulle byta till hösthagen och  han var så stingslig och ville inte alls lyssna. Tog ned honom till stallet, satte på bandagen.. sen så tröttnade jag. Då släppte jag ut honom i hagen och tog in den andra busen istället. Han ville sammarbeta lite mer i alla fall. Red på kanalvägen, hur skönt som helst.. Skön sista tur innan jag åker till Italien.



Kommer sakna mina puppisar...

blogg punkt ess e , kan ju draathelvete punkt com

Fyyy satan vilken lång dag. Åkte som tur upp till stallet efter skolan och red lite, satte på Eddie en fluhuva, men Kalle var dock lite skraj så får försöka imorgon igen. Rider ned med Eddie till klubben. Får se om han vill dressyra med mig eller hoppa med dom andra på banan bredvid.


Det är okej att spåra ur

Första gången jag har sovit till tjugo i ett på dagen.. panik och allt blev kaos!

Står inte mycket på schemat idag. Städa upp på rummet sen massage. Ganska chill, behövs idag.


VI SES I DIMMAN



skål

Hungrig som vargen.

Blev en lång skoldag idag, fick lite saker undanröjt.

Som alla vet så skulle ju alla 1:or ha nationella del2 i engelska idag. Så blev det inte för oss på REAL i alla fall. Posten hade slarvat bort våra prov. Gissa om alla i klassen blev besvikna??

Har varit iväg och handlat lite food till imorgon. Kungsgården som vanligt. Hoppas på bra och varmt väder.

Springer ner och käkar nu ( eller springa är väl inte så bra dock). Sedan blir det antagligen lite film/tv.. Laddar väl ned någon skitfilm.

Bild på bästa

Lite nytt vare ja


NYTT I GARDEROBEN...och stallet

Kirrar lite bilder snart. Bara slänga i sig lite käk. GANSKA BRA DAG IDAG

RSS 2.0