sommar i sverige ??

tjabba , kom hem för ett tag sedan från högbo. Jag och Madde bestämde oss för att ta en promenad runt sjön. Blev ju allt annat än lyckat. Hade kommit en bit då det ligger en huggorm i gräset och väser/fräser ( vad dom nu gör ). Sedan börjar det åska, blixtra och regna så vi fick springa till någon stuga och stå där under taket , medans vi väntade på att David skulle hämta oss..


Har nyss städat upp i köket osv. Väntar på att klockan ska bli cirka 5. Så far vi upp till stallet.

They’ll call me freedom, just like a wavin’ flag

Tjenare , gårdagen började med ett dopp i Ottnan med lina.Lovely! Fixa och trixa lite i stallet och sedan red vi iväg och bada med hästarna. For sedan iväg hem till mig , käkade donken och lite film-mys.
Idag ; vaknade av att mamma ringde , och eftersom telefonen min låg på golvet så var man uppe på fötterna ganska snabbt.Lina for iväg till valbo medans jag åkte till Nanna med Madde för hon skulle masseras. Ååh nästa vecka är det min tur..!Härligt.Tog en tripp till valbo vi också.Kom hem , käkade lite och började att röja upp på rummet.
Tjing!

23:36

Dagen började med lite fukost , dvs kladdkaka och en burk fanta. Åkte upp en sväng till ridklubben.Kom hem och käkade lite ,och efter ett tag satte jag mig framför tv också kommer världens bästa mamma med ett glas dricka och en skål chips.Underbart! Vid nio-tiden fick man ett sms från Sara att jag skulle gå ut medans hon väntade på Anela.Men slutade med att man satt på donken.Pratade med sockersötan Lina på vägen hem så man slapp känna sig så ensam! Så ensamt utan den filuren. Blir upp till järbo imorgon och fira lite midsommar. Men först och främst ska jag upp till Kalle  som jag inte har ridit på hur länge som helst , pga att han tappar skor hit och dit.Sedan mot järbo för att fira lite midsommar. Senare i veckan flyttar jag nog upp till Årsunda igen!


23:14

Hej på er alla! De närmsta dagarna på sommarlovet har jag bott ute i Årsunda , med en underbar person , underbara hästar , fler underbara människor och allt är bara så underbart! Dagens "har gjort" , tog upp hästarna till sommarbetet. käkade ute på altan ,badade i iskalla poolen och lira lite badminton!
kort inlägg.kyss

14:51

hallå. gårdagen började med ridning - hoppträning. gick dock inte alls bra.For hem vid sex-tiden , åkte till valbo med Madde och David.Till middag blev det donken såklart. Satte på en rulle och somnade typ 3.. gick upp vid halv 11. käkade frukost själv medans David jobbade och Madde var på stan. Promenerade hem och nu sitter jag här. väntar på att mamma ska sluta och på att My ska skynda sig lite!!

kommer fler bilder senare. (när My har landat på jorden)

competition

Hejhallå. vaknade upp med puddingen i sängen vid nio-tiden. hon åkte nyss till tandläkaren, precis som ja också ska snart.. sen vidare till årsunda igen. får träna stenhårt tills imorgon då det är tävling. kommer gå bra.blir ett kort inlägg. puss

21:00

började dagen med att cykla till skolan med jossan.Börja städa ur skåpen och borden i klassrummen. Sen vidare till kyrkan och träna in för morgondagen , sen en liten avslutningsmiddag sisådär.Full fart till jossan sen med emil gustav stina och matte. medans dom lira kort så låg jag och sola. lira lite kubb också , jag och gustav va ju kung. åker till jossan imorgon vid halv nio. skolan och avslutning!! snyft.. käka med madde och mamma sen till med jossan och "gänget". btw, ridturen med my idag spåra. satt och piskade varandra - kalle försökte slänga av mig stup i kvarten - han har tappat en sko - och jag är röd på fingret för att hon piska mig...



ridturen som spåra ....

something good can work

måste bara börja med att vår skola är helt katastrofal.Började med vattenkrig.Slutade med slagsmål.Underbar dag!Började med matte , som jag och jossan satt och spelade luffarschack på.Det var något fel på pennan för Jossan vann hela tiden?!Engelska - film.Håltimme och show.Satt en timme med Tobias och väntade på att hans buss skulle gå , samtidigt som man satt dyngsur efter att ha fått en vattenballong över sig.Åkte ned på stan med mor en sväng.Köpte lite småsaker till rummet och avslutningen.Plus så har jag fått tusen myggbett över hela kroppen.Och värst under foten.

KYSS



haha jaaa , matte ÄR snygg

bugsy

gokväll.vill passa på att säga grattis till josefine hellström som fyller 16 år idag! har hållit ihop i mer än 9 år och mer kommer det bli , så hoppas att du har haft en toppendag!igår var jag iväg med madde till valbo en sväng , köpte lite smått o gott. bland annat tävlingsbrallor nu till sommarens tävlingar. idag- gick upp vid halv tio , klädde på mig lite sommarkläder och satt upp håret i en slarvig knut. på med brillorna och iväg mot järbo. låg ute i solen i cirkus 20 min innan molnen invaderade och regnet började ösa ned. sedan kom det värsta. åskan.. sprang och la mig i mamma och pappas säng och somnade direkt. vaknade vid sex-tiden. sliten människa. åkte hem och följde med erik och mathias till gym. solade några minuter. har nyss kollat klart på "monster till svärmor". måste ses.
nu ska jag slå på bedtime stories. har kollat på den cirka 5 gånger under den här helgen. helt magisk.
plus att marsvinet är så gaalet söt!

natti



p.s hanna hedqvist ska börja rida! är det inte härligt ??

21:43

haj.varmaste dagen ever! började dagen med att åka och hämta upp erik, fortsatte mot skogsvallen. Hade friluftslivskit. Slutade med att vi lekte dunken(?!).hade några få slappa lektioner. Spelade brännboll med klassen på so och svenskan.härligt.och varmt.. åkte ut till lina efter skolan och tränade till alla dessa tävlingar som kommer i sommar.fullt upp i sommar med hästhäst och häst.Det var sjukt varmt ute så Smulan ville då icke sammmarbeta med mig.Tog dom andra två och badade med. härligaste som finns.imorgon blir det stockholm!! ich ja jag har hoppat , skuttat och försökt taggat alla i klassen. men ja är man pucko så är man.. ni får ha det så superduper bra. för det ska jag ha ! kyss
fan va snygg vi är !    fast.
skööönt att åka utomlands..
RSS 2.0